Search

KRS: Τέλος Κλιματικής Αλλαγής και Ανθεκτικότητας – Δωρεάν Webinar

Η KRS Financial, το κορυφαίο λογιστικό γραφείο της αττικής για το 2024, με εξειδίκευση στην Βραχυχρόνια Μίσθωση, σε συνεργασία με τον STAMA, ανακοινώνει την διοργάνωση ενός webinan, πιο επίκαιρου από ποτέ, με θέμα “Το Τέλος της Κλιματικής Αλλαγής και Ανθεκτικότητας” που έχει επιβληθεί στα ακίνητα που ενοικιάζονται βραχυχρόνια. Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου στις 18:00 και θα διαρκέσει 90 λεπτά.

Απευθυνόμενο σε ένα ευρύ φάσμα ακροατηρίου, από μέλη του συνδέσμου έως τους επαγγελματίες του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης και νέους οικοδεσπότες, το webinar αναμένεται να απαντήσει στις πιο κρίσιμες ερωτήσεις γύρω από αυτό το θέμα.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, Χριστίνα Μπουγιούκου, Member of Board της KRS Financial, θα μοιραστεί την εμπειρία της και την εξειδίκευσή της στον έλεγχο εσωτερικών διαδικασιών, τα προγράμματα ΕΣΠΑ, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Βραχυχρόνια Μίσθωση, καθώς και στην δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων.

Το webinar θα φιλοξενηθεί στη σελίδα του BnBNews.gr και θα μεταδοθεί από το κανάλι του στο YouTube, διευκολύνοντας την πρόσβαση από παντού. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν εκ των προτέρων έως τρία ερωτήματα κατά τη διάρκεια της εγγραφής, τα οποία θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά η εγγραφή είναι υποχρεωτική. Κάντε την εγγραφή σας σήμερα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτό το κρίσιμο και ενημερωτικό σεμινάριο.

Κάν’ τε την εγγραφή σας εδώ!

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *