Search
νησί

Μια επενδυτική πρόταση… 50 εκατομμυρίων

Στο Τραγονήσι, μια μικρή βραχονησίδα λίγα ναυτικά μίλια ανατολικά της Μυκόνου, προσφέρεται προς αγορά.

Το Τραγονήσι, επίσης γνωστό ως Δραγονήσι, καλύπτει έκταση 2.500 στρεμμάτων και σύμφωνα με ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου ZL Development Mykonos Golden Luxury, πωλείται έναντι 50.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται στην αγγελία, είναι δυνατή η απόκτηση είτε του συνόλου του νησιού, είτε του μισού του (βόρειο ή νότιο μέρος), είτε και σε μικρότερα τμήματα.

Παρά το γεγονός ότι το νησί δεν είναι κατοικημένο, αλλά έχει κυρίως γκρεμούς, αιχμηρές πέτρες και χαλίκια, η αγγελία τονίζει την οικοδομησιμότητά του. Επιπλέον, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η κοντινή του απόσταση από τη Μύκονο, το πιο ακριβό και πλούσιο νησί της Ελλάδας.

Αν και δεν είναι κατοικημένο και δεν προσφέρει πολλές ανέσεις σύμφωνα με την περιγραφή, το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη επισκέπτονται το νησί για να εξερευνήσουν τις σπηλιές με τα γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις. Στους βράχους του έχει χτιστεί ένα εκκλησάκι της Παναγίας, όπου στις 11 Ιουνίου γιορτάζεται με τη συμμετοχή μόνο ανδρών, ανήμερα των αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *